Catalunya Diari

Es declara un perillós incendi a Maçanet de la Selva

L'avís s'ha rebut a les 17.24 hores de la tarda i els Bombers de la Generalitat hi treballen amb fins a 14 dotacions

Imatge de l'incendi que s'ha declarat a Mçanet de la Selva
Imatge de l'incendi que s'ha declarat a Maçanet de la Selva | Bombers de la Generalitat

Perillós incendi a Maçanet de la Selva. L'avís de les flames s'ha rebut a les 17.24 hores de la tarda i els Bombers de la Generalitat hi treballen amb fins a 14 dotacions per terra. En un primer moment s'han activat quatre mitjans aeris però el nombre d'helicòpters que hi treballen s'ha augmentat a sis. L'incendi de vegetació s'ha declarat a la zona de la muntanyeta de Sant Jordi.

A causa de l'incendi de Maçanet s'han activat també efectius dels Mossos d'Esquadra, dels Agents Rurals, de la Policia Local i de l'SFADF per ajudar amb les tasques de coordinació i extinció de les flames. Els Bombers han declarat que l'incendi afecta el turonet de Sant Jordi, a prop del castell de Torcafelló. De moment es desconeix l'abast del foc.

L'incendi està a prop del castell de Torcafelló
L'incendi està a prop del castell de Torcafelló | Twitter (@bomberscat)

 

A les 18.37 els Bombers han avisat, a través del seu compte oficial de Twitter, que donaven l'incendi de vegetació per controlat. Els mitjans aeris s'han retirat mentre que els efectius terrestres continuen remullant la zona.

Tallada la C-35

Tot i que el foc ja està controlat, el Servei Català de Trànsit ha informat que la C-35 a Maçanet de la Selva està totalment tallada al punt quilomètric 2 per l'incendi forestal i perquè els efectius terrestres estan remullant la zona. Es demana que se segueixin les indicacions dels agents dels Mossos.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari