Catalunya Diari

S'incendia un pis de Lleida dues vegades en un mateix dia

L'home que es trobava a l'interior té 68 anys i estava desorientat quan van arribar els agents

Un cotxe de la Urbana de Lleida | EUROPA PRESS

La Guàrdia Urbana va rebre aquest dilluns al vespre l'avís d'un incendi en un habitatge al carrer Riu Francolí de Lleida. En arribar els agents van requerir els veïns per romandre a l'interior dels pisos i van intentar controlar el foc amb un extintor fins a l'arribada dels bombers que van sufocar l'incendi.

Un veí en un primer moment va fer sortir del pis incendiat l'home que hi viu, de 68 anys, i ambdós van resultar afectats pel fum. Els serveis sanitaris van atendre'ls per una intoxicació lleu de fum i també a un altre veí. Atès l'estat del pis, un cop sufocat el foc, els bombers van recomanar que aquest home no es quedés al seu pis i els serveis socials municipals li van oferir allotjament tot i que ell ho va refusar.

Un segon incendi

D'altra banda, aquesta matinada s'ha rebut un avís d'un incendi al mateix pis del carrer Riu Francolí. Diverses patrulles han anat al lloc i dos agents han entrat dins de l'habitatge incendiat, que es trobava totalment amb flames, i han rescatat l'home que es trobava molt desorientat. Els agents també han desallotjat els veïns pròxims al pis incendiat i han requerit els altres veïns per tal de romandre a l'interior dels seus habitatges.

Ràpidament els bombers han sufocat el foc i s'ha presentat al lloc el tècnic municipal per tal de revisar l'edifici. Els serveis sanitaris han atès l'home de 68 anys que viu al pis afectat pel foc i l'han traslladat a l'hospital Arnau de Vilanova per una intoxicació lleu de fum. Finalment els serveis municipals li han ofert allotjament.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari