Catalunya Diari

Els pares de la menor presumptament violada a Razzmatazz retiren la denúncia

Arran dels fets, els dos joves han quedat en llibertat

Imatge de la sala Razzmatazz, des de l'exterior, on hi es va produir la suposada agressió.
Imatge de la sala Razzmatazz | CatalunyaDiari.cat

Els dos detinguts a la sala Razzmatazz el passat cap de setmana per abusar presumptament d’una menor d’edat acaben de quedar en llibertat després que els pares de la menor hagin pres la decisió de no denunciar-los. Segons els pares, aquesta decisió l’han pres pensant en «l’interès» de la menor.

Després que els Mossos d’Esquadra presentessin en l’atestat que les relacions que els dos homes van mantenir amb la menor van ser «consentides», van considerar que el fet que es tracti d’una noia que encara és menor d’edat i que li subministressin alcohol i drogues podia considerar-se igualment un delicte sexual.

Els Mossos qüestionen la versió de la menor agredida sexualment a la sala 'Razzmatazz'

Cal recordar que, segons la versió de la noia, es trobava en un camerino amb un menor d’edat –que era cantant d’un grup de rap que acabava d’actuar– quan diversos homes van entrar a la sala i van procedir a violar-la.

Però aquesta versió es contradeia amb les càmeres de vigilància del local. I és que tal com han informat els investigadors dels Mossos d’Esquadra, no hi va haver ni un sol moment en el quan estiguessin tres homes alhora acompanyant la menor dins del camerino.

Seguirà ampliació.


Comentaris

envia el comentari