Internen a un nen de 14 anys per ferir amb una fulla d'afaitar a la seva mare després que fallés l'internet de casa

El menor va optar per agredir a la seva mare en veure que aquesta no podia solucionar el problema
Internan a un niño de 14 años por herir con una cuchilla a su madre al fallar el internet de su casa
Un nen de 14 anys ha reaccionat de mala manera en veure que la seva mare no podia arreglar el 'router' | Cedida

 

Un nen de 14 anys ha estat internat a Granada després d'agredir a la seva mare amb una fulla d'afaitar. Els fets, a més, s'haurien produït quan el nen s'ha quedat sense internet, mentre jugava una partida 'online'.

 

A petició de la Fiscalia, que li atribueix un delicte de lesions, la decisió d'internar-lo ha anat a càrrec d'aquesta entitat però és només una mesura provisional. La mesura, doncs, serà revisada en funció de l'evolució del caràcter del menor.

 

Segons fonts judicials, els fets haurien ocorregut quan el menor va demanar al seu pare que arreglés internet en quedar-se sense connexió. Davant la inoperància del pare, la seva mare ho va intentar sense aconseguir-ho. El nen es va esverar fins al punt que, inesperadament, va optar per atacar a la seva mare.  

El menor podria tenir una addicció als videojocs

  

avaluar si el menor pateix algun tipus d'addicció als jocsproblema mental

 

D'altra banda, segons relata el portal 'Ideal', el menor va al·legar ser víctima d'assetjament escolar. D'aquesta manera, el nen es podria haver refugiat en els videojocs i, per la qual cosa, estaria molt integrat en aquesta disciplina virtual.

 

L'addicció als videojocs, de fet, ha estat advertida per la comunitat mèdica com una de les causes de futures conductes agressives.

El menor es mostra penedit

  

un 1,5% dels adolescents de l'estat està enganxat al telèfon mòbil síndrome d'abstinència

 

El nen, finalment, va mostrar el seu penediment durant el transcurs compareixença judicial i va explicar que estava molt afectat pel que havia passat. Comentaris

envia el comentari