Catalunya Diari

Intervenen 286 articles de roba que es venia sense permís a les Borges Blanques

El cos ha denunciat quatre persones per portar a terme il·legalment venda ambulant al municipi

Imatge de la roba
Imatge de la roba | Policia Local Borges Blanques

Els efectius de la Policia Local de les Borges Blanques han decomissat un total de 286 articles de roba a una dona de nacionalitat romanesa que estava venent peces tèxtils a la via pública de la zona comercial sense la corresponent llicència municipal. En concret, els agents han identificat un total de quatre persones, dues dones i dos homes que estaven realitzant venda ambulant al municipi. Entre els productes intervinguts figuren articles com draps de neteja, mitges i mitjons, pantalons tipus leggins i roba íntima.

En comprovar l'activitat il·legal, que suposa una competència deslleial a banda d'altres fraus fiscals i tributaris, els agents han proposat per denúncia per venda sense llicència municipal les quatre persones i han procedit a la confiscació de les peces fins al final de l'expedient sancionador. El caporal en cap de la Policia Local de les Borges, Alfons López, ha explicat que durant el transcurs de l'any es realitzen una desena de decomisos d'aquest tipus i, generalment, es produeixen durant els mesos de fred, coincidint amb l'acabament de les feines de treball temporal pròpies de l'estiu.

Altres actuacions policials a Lleida en les darreres hores

Una patrulla de la Guàrdia Urbana que realitzava la matinada de diumenge un servei de vigilància a l'avinguda de les Garrigues de Lleida, va observar un jove a l'avinguda d'Alacant, a l'altura del carrer Alfons II, que es trobava al costat d'un vehicle amb una actitud de vigilància. En apropar-se els agents al lloc van observar que a l'interior del vehicle hi havia un altre jove.

Aquests joves en adonar-se de la presència policial van sortir corrents tot i que al moment van aturar un d'ells, un noi de disset anys i nascut al Marroc, que és el que feia la vigilància. Alhora es va iniciar la persecució de l'altre jove per diversos carrers fins que el van poder aturar a l'avinguda de les Garrigues, tot i que va oferir resistència a la detenció.


Comentaris

envia el comentari