Catalunya Diari

Intervenen uns 50.000 euros procedents d'Andorra a la duana de la Farga de Moles

La Guàrdia Civil aixeca tres actes per infringir la norma sobre blanqueig de capitals

La Guàrdia Civil va intervenir aquest dijous en tres actes que infringien la normativa sobre blanqueig de capital; un total de 46.645 euros dins el recinte duaner de la Farga de Moles, a les Valls de Valira (Alt Urgell).  

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

La primera actuació es va produir a la una del migdia, quan els efectius policials van aturar un cotxe on hi viatjaven quatre persones; dos d'aquests, un home de 36 anys i una dona de 34, ambdós de Barcelona, van dir que anaven amb 39.560 euros en efectiu quan els agents els ho van preguntar i es va verificar que estaven en dos ronyoneres.

Pla de detall dels diners intervinguts per la Guàrdia Civil a la duana de la Farga de Moles, a les Valls de Valira (Alt Urgell). Imatge publicada el 18 de juny de 2021.
Pla de detall dels diners intervinguts per la Guàrdia Civil a la duana de la Farga de Moles, a les Valls de Valira (Alt Urgell). | ACN

D'altra banda, a les 18.35 hores, un resident andorrà de 41 anys i de nacionalitat russa també va ser enxampat pels agents i va declarar que portava 10.000 euros en un sobre i 85 a la cartera. 

Tots els infractors havien accedit al recinte duaner pel carril on s'indica que no tenen res a declarar i van poder continuar el seu viatge amb mil euros, en concepte de «mínim de supervivència». La resta de diners va quedar dipositat a la duana.


Comentaris

envia el comentari