Catalunya Diari

Intervenen pel·lícules eròtiques en la secció de papereria d'un local de Lleida

Tot l'intervingut aconsegueix un valor de 1.600,66 euros.

CDS intervinguts
Imatge dels CDS intervinguts | @guardiacivil

Agents de la Comandància de la Guàrdia Civil de Lleida i agents de la Unitat d'Investigació i Policia Administrativa de la Guàrdia Urbana de Lleida, van realitzar aquest dimarts una inspecció en un establiment situat al carrer Cardenal Remolins de Lleida. A l'interior del local, els agents van observar un total de 1.120 DVD, 150 CDS i 70 disquets de 3,5 mancant el propietari de documentació.

Igualment, i en la mateixa inspecció, es van localitzar 48 pel·lícules d'explícit contingut sexual, en format DVD, les quals es trobaven visibles per a tots els nens i adolescents que freqüenten tals expositors a la recerca de material escolar, de manera que podien accedir sense dificultat al material confiscat, que estava situat a la botiga al costat d'altres articles de papereria.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!
Prestatge de papereria
Imatge de prestatges amb pel·lícules al local intervingut | @guardiacivil

 

Un valor de 1.600,66 euros

Tot l'intervingut aconsegueix un valor de 1.600,66 euros. Per tot l'anteriorment citat, els agents van aixecar les següents actes per infraccions administratives.

  

- Infracció a la L.O. 12/95 de repressió del contraban, en no presentar el propietari cap documentació de la procedència dels dvds / cds i disquets (suposadament de procedència xinesa).

  

- Infracció a la L.O. 15/99 de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals (per no tenir permisos per a la instal·lació de càmeres i la seva posterior gestió de dades).

  

- Infracció a la Llei 20/2010 del Cinema (Llei Autonòmica de Catalunya), per la venda i exposició de les pel·lícules d'explícit contingut sexual en el lloc indicat anteriorment.

  

- Infracció i a la L.O. 4/2000 de sobre Drets i Llibertats dels Estrangers a Espanya i la seva Integració Social, en no comunicar el propietari el canvi de residència.

  

De les actuacions realitzades, es va donar compte a les autoritats competents en cada matèria. Els DVD, CDS i disquets verges, queden dipositats a disposició de l'Administrador de la Duana de la Farga de Moles i les pel·lícules a disposició del Delegat del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Una altra actuació conjunta de les dues policies a Lleida

Agents de la Comandància de la Guàrdia Civil de Lleida i agents de la Unitat d'Investigació i Policia Administrativa d'aquesta Guàrdia Urbana de Lleida, en el marc de les inspeccions conjuntes que es fan habitualment als establiments, com bars i restaurants, van fer la setmana passada la inspecció d'un establiment d'alimentació situat al barri de la Mariola. Els agents van observar una gran quantitat de productes caducats, sense etiquetar i en mal estat i dins d'una nevera i congelador productes alimentaris sense etiquetar i barrejats amb altres productes.

Al lloc dels fets es va personar la veterinària municipal, la qual va examinar els productes i va ordenar la suspensió immediata i provisional de l'activitat per tal de realitzar la destrucció dels productes caducats i en mal estat, amb l'obligació de destruir aquests productes en un termini determinat. Davant tot això, els agents van iniciar les diligències corresponents per un presumpte delicte contra la salut pública.


Comentaris

envia el comentari