Catalunya Diari

Intervenen a Tàrrega material de telefonia falsificat per un valor de 6.200 euros

Davant els fets, se li va comunicar al responsable de l'establiment de 33 anys i veí de Lleida, la seva investigació per un delicte contra la propietat industrial

Imatge de tot el material intervingut per la Guàrdia Civil a Tàrrega
La Guàrdia Civil va registrar l'establiment de la capital de l'Urgell | Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha intervingut el dimarts 2 de juny en una botiga de Tàrrega (Lleida) material de telefonia falsificat per un valor de 6.200 euros.

Segons han informat a través d'un comunicat, la intervenció consta d'una «gran quantitat» de material de tres marques de «prestigi» de telefonia mòbil com fundes, bateries, auriculars, carregadors o pantalles, entre d'altres.

Delicte contra la propietat industrial

L'actuació es va dur a terme durant la inspecció a l'establiment comercial ubicat a la capital de l'Urgell, i arran d'una investigació prèvia dels agents amb els representants legals de les marques perjudicades. Davant els fets, se li va comunicar al responsable de l'establiment de 33 anys i veí de Lleida, la seva investigació per un delicte contra la propietat industrial pel qual haurà de declarar quan se li requereixi al jutjat d'instrucció número 2 de Cervera.


Comentaris

envia el comentari