Catalunya Diari

Un jove acusat d'apunyalar-ne un altre durant una baralla a Lleida accepta 3 anys de presó

Les parts han arribat a un acord després que el noi hagi reconegut els fets i s'ha evitat el judici previst a l'Audiència

Imatge d'arxiu Mossos d'Esquadra amb detingut
Imatge d'arxiu Mossos d'Esquadra amb detingut | Mossos d'Esquadra

Un jove de 19 anys, A. Z., nascut al Marroc, acusat d'haver-ne apunyalat un altre durant una baralla a la plaça Sant Joan de Lleida ha reconegut els fets. 

El noi ha acceptat el pacte a què han arribat la fiscalia i la defensa de tres anys de presó per un delicte d'intent d'homicidi. Els fets van passar el 18 de novembre de 2018 cap a les onze de la nit i l'acusat està en presó provisional des de llavors. L'acord ha evitat el judici que s'havia de fer aquest dijous a l'Audiència de Lleida. Les parts també han acordat que l'acusat indemnitzi el ferit amb 3.676,78 euros per les lesions patides.

El jove estava sota els efectes de cànnabis i ansiolítics

Segons l'escrit pactat, l'acusat, sota els efectes de cànnabis i ansiolítics, es va discutir amb un altre noi i, amb la intenció de matar-lo, va agafar una navalla de 7 centímetres de fulla que duia i li va clavar al braç, a les espatlles i a l'aixella, unes ferides que el van afectar els pulmons.

Segons l'informe mèdic, l'acusat presenta un quadre compatible amb un trastorn límit de personalitat, trastorns conductuals amb agressivitat i trastorn per abús de substàncies estupefaents. A més, les psicopatologies que presenta poden afectar-lo disminuint les facultats cognitives i volitives.

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari