Catalunya Diari

Modest, el jove ciclista lleidatà de 23 anys mort atropellat mentre entrenava a la Garrotxa

Era una jove promesa de l'esport català

MODEST CAPELL
Modest Capell, al centre, amb l'uniforme del Team Compak Campo Claro | Instagram

El ciclisme català va patir una gran pèrdua després que Modest Capell morís en col·lidir amb un cotxe mentre entrenava per una carretera a l'altura de la població de Santa Pau, a la Garrotxa. Aquest jove lleidatà de 23 anys tenia al davant una carrera esportiva molt prometedora i ha deixat un gran buit no només en la seva família, amics i companys, sinó també a Torregrossa, la petita població de 2.000 del Pla d'Urgell d'on era natural. 

Encara que ara mateix vivia a Banyoles, continuava sent un veí més del poble. Tot i la distància, mantenia el contacte amb tots els joves del poble i estava sempre present en tots els actes i festes. Era habitual que anés i tornés de Girona a Lleida i és que a Torregrossa hi viuen els seus pares, la seva germana, a més de bona part dels seus amics.    

Serà acomiadat al seu poble

La seva mort ha deixat molt tocat aquest poble de Ponent. El mateix alcalde, Josep Maria Puig, confirmava que els actes oficials del poble va quedar anul·lat fins a la setmana que ve. El jove ciclista serà enterrat a la seva localitat natal aquest cap de setmana. 

MODEST CAPELL
Modest Capell en un podi amb el seu equip | Instagram

Amb la seva mort, ha quedat truncada la carrera d'un dels millors ciclistes joves de Catalunya. Com a membre de l'equip Compak Campo Claro, després de passar per altres com Cicles Vic o Bicis Esteve, havia aconseguit grans èxits com el Campionat de Catalunya de contra rellotge sots-23 del 2018. En el seu currículum, també destaquen els podis a la general de la Copa Critèrium o al GP de l'Ajuntament dels Pallaresos.  

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari