Catalunya Diari

Busquen un noi de 27 anys desaparegut al Baix Empordà

El jove, que és veí de Sant Feliu de Guíxols, va ser vist per última vegada el passat 4 de març a la localitat de Salt, al Gironès

Desaparegut
Els Mossos d'Esquadra busquen Gerard Fernández Santigao, un jove de 27 desaparegut a la localitat de Salt el 4 de març | Catalunya Diari

Els Mossos d’Esquadra busquen un noi de 27 anys que va desaparèixer el passat 4 de març a la localitat de Salt, a la comarca del Gironès. El desaparegut és Gerard Fernández Santiago, veí de la localitat empordanesa de Sant Feliu de Guíxols, i els fets han estat compartits a xarxes socials per la germana del noi, així com pels Mossos d’Esquadra, els quals van rebre una denúncia sobre els fets el passat dimecres, 13 de març.

Així les coses, a la publicació compartida per la germana del desaparegut es pot llegir el següent: «Es diu Gerard Fernández Santiago, porta desaparegut des del 4 de març de 2019, té 27 anys, és de Sant Feliu de Guíxols, l’última vegada que el van veure va ser a Salt, Girona. Si us plau, compartiu aquesta publicació per ajudar a trobar-lo, i si algú l’ha vist, que es posin en contacte amb els Mossos d’Esquadra o al 660 919 955. Moltes gràcies!».

Segueixen buscant la dona desapareguda a Cornellà

Els Mossos d’Esquadra segueixen buscant a Janet, la dona de 39 anys que el passat 13 de març va desaparèixer a la localitat de Cornellà de Llobregat. Les últimes informacions sobre el cas han fet patent que les autoritats no descarten cap via d’investigació, si bé la família té certes sospites sobre un amic de la víctima amb el qual Janet s’hauria vist diverses vegades abans de la seva desaparició. 

Amb tot, el vehicle amb el qual Janet va realitzar el seu últim desplaçament no ha aportat cap pista o indici sobre el cas, i de moment els agents no tenen ni idea de quin pot ser el parador de la jove. L'última pista que tenen d'ella és un missatge de veu que li va enviar a un nebot, on li assegurava que, quan acabés els tràmits corresponents a l'Agència Tributària, es trobarien. Una trobada, però, que mai es va arribar a produir. 


Comentaris

envia el comentari