Catalunya Diari

Troben la motxilla, el mòbil i l'ordinador de l'estudiant de la UAB desapareguda a París

La Natalia va ser vista per última vegada el passat dijous

Natalia Sànchez
La Natalia va ser vista per última vegada el passat dijous a París, on residia per un Erasmus | ElMón.cat

La motxilla de l'estudiant mallorquina Natalia Sánchez Uribe, desapareguda a París la setmana passada, ha aparegut amb el seu telèfon mòbil i el seu ordinador portàtil dins, segons ha informat aquest dilluns la universitat en què estudia en un missatge.

L'oficina de relacions internacionals de l'Escola d'Economia de la Sorbona, on Natàlia -estudiant de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) - cursa la seva beca Erasmus que conclou en dues setmanes, va enviar un missatge electrònic als seus companys de curs demanant que es posin en contacte amb ells si saben alguna cosa de la jove.

Natàlia, d'1,62 metres d'estatura, pell morena, cabells llargs castanys i un pírcing al nas, segons la descripció que va fer a Twitter la Fundació QSD (Qui Sap On) Global, està desapareguda des del passat dimecres 1 de maig.

Els seus pares segueixen la investigació des de París

Els seus pares, residents a Mallorca i nascuts a Granada, es troben a París per seguir la investigació, en mans del policia francesa en col·laboració amb la Guàrdia Civil. El seu grup d'amigues de Mallorca estan estranyades que els seus objectes personals hagin aparegut en un parc al costat de la universitat sis dies després de la seva desaparició.

Una d'aquestes amigues, que va demanar no ser identificada, ha afirmat que Sánchez havia manifestat des de fa un mes la seva preocupació perquè deia sentir-se perseguida i observada. «Feia un mes que deia que sentia que algú la seguia, però pensàvem que estava exagerant perquè Natalia sempre ha estat molt espantadissa, així que no li vam fer gaire cas, però no sabia qui podia ser, desconfiava de tot el món», va declarar.

«Sola i atabalada»

La jove de 22 anys desitjava tornar aviat a la seva terra perquè no havia aconseguit fer amistat amb ningú durant la seva estada a Paris i se sentia «sola i atabalada». El matí de la seva desaparició estava traslladant les seves maletes al pis d'una amiga espanyola, ja que se li acabava el contracte del pis on havia estat vivint, al districte 14, al sud de París. 

Natalia va deixar dues de les maletes a casa de la seva amiga i li va dir que tornaria al pis per agafar una tercera maleta. Més tard tornaria per estudiar les dues juntes perquè estaven en mig dels exàmens finals. No obstant això, Natalia no va tornar i tampoc va anar al seu antic pis a recollir les seves coses. És per això que els seus antics companys de pis van avisar de la desaparició de la noia a les autoritats franceses. 


Comentaris

envia el comentari