Una jove de Lleida furta una bossa de mà i dóna un cop de puny a un agent de la Urbana

Els fets van tenir lloc en un local d'oci del carrer Teuleries

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar al carrer Teuleries la matinada d'aquest diumenge en rebre un avís d'un furt a l'interior d'un local d'oci. Un cop al lloc, un responsable del pub va explicar als agents que tenien retingudes a la zona dels serveis dues noies que havien furtat una bossa de mà. Alhora, un client del local va denunciar als agents que les dues joves li havien sostret la bossa de mà on portava la seva cartera amb diners.

 

Els responsables del local van mostrar als agents la bossa de mà amb la cartera que ells havien recuperat en aturar les dues joves. Davant aquests fets, els agents van intentar identificar les joves però en el moment en el qual els agents els hi demanaven la documentació una d'elles va donar un cop de puny a la cara d'un dels agents i va intentar fugir del lloc.

 

Davant aquest fet els agents van detenir aquesta jove, M.A.L., de 28 anys i de nacionalitat espanyola, pel delicte d'atemptat contra els agents. En l'escorcoll, els agents li van trobar un esprai de defensa i van procedir al comís del mateix i a fer les diligències corresponents per tinença d'un esprai prohibit. Els agents van iniciar també les diligències corresponents a les dues joves, M.A.L. i l'altra jove de 24 anys, per un delicte lleu de furt.Comentaris

envia el comentari