Catalunya Diari

Una jove lleidatana confessa a la policia que té por de la seva parella

Una altra dona va denunciar els maltractaments de la seva parella

Agents de la Guàrdia Urbana de Lleida amb mascareta
La Guàrdia Urbana va acompanyar la jove al pis | ACN

Una jove de 22 anys s'ha personat aquest dijous al matí a dependències policials de la Guàrdia Urbana de Lleida per tal de presentar denúncia vers la seva parella sentimental per maltractament. La víctima ha denunciat que durant el temps que va estar vivint amb la seva parella va patir contínues agressions, motiu pel que fa a uns dies va decidir marxar del domicili que compartien, anant a viure amb els seus pares.

La noia s'ha personat a comissaria per sol·licitar una patrulla per acompanyar-la al domicili que compartien i poder agafar les seves pertinences, ja que li feia por anar-hi sola i presentar denuncia per les constants agressions que havia patit en el temps que havien conviscut junts. Els agents han localitzat l'individu als voltants de la comissaria de la guàrdia urbana, un cop identificat han detingut a B.P.R. de 26 anys, nacionalitat espanyola i veí de Lleida, per un delicte de maltractament en l'àmbit de la llar.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Una altra denúncia per maltractaments 

D'altra banda, una dona es va personar aquest dimecres a dependències policials una senyora per tal de denunciar la seva parella per agressions i insults. La víctima va denunciar que feia anys que patia agressions per part de la seva parella i que constantment la menyspreava, que anteriorment havia tingut una ordre de no apropament, però que actualment ja no la tenia en vigor.

La víctima, de 41 anys, va denunciar que el dia 2 el seu marit es va posar molt violent vers ella, agredint-la tan físicament com verbalment. Els agents van localitzar l'agressor a la Rambla Ferran i van procedir a la detenció de M.K. de 42 anys, natural de Mali i veí de Lleida, per un delicte de maltractament en l'àmbit de la llar.


Comentaris

envia el comentari