Catalunya Diari

L'autòpsia revela que el petit Julen va morir a l'acte i va caure de peu

El cos de Julen presenta un «traumatisme cranioencefàlic sever», segons l'informe preliminar de l'autòpsia

Els equips de rescat a Totalán | CatalunyaDiari

L'autòpsia practicada al cos de Julen ha determinat que el petit presenta un cop al cap, fruit de la caiguda al pou de Totalán. Els equips de rescat van trobar el seu cos la passada matinada cobert de terra a 71 metres de profunditat, altura fins a la qual el pou presentava un farciment de terra.

El cos del menor, que va caure en un pou fa dues setmanes, presenta «politraumatismes» i un «traumatisme cranioencefàlic sever» segons l'informe preliminar de l'autòpsia. De la mateixa manera, l'informe detalla que el petit va caure al pou de peu, i que els seus braços estaven cap amunt. A més, a causa de les estretes parets del pou, el cos de Julen també tenia rascades i erosions, segons han informat fonts properes a la investigació. L'hora de la mort del menor se situaria al voltant de l'hora de la seva caiguda al pou. 

Tretze dies del rescat més complex que s'ha viscut

Després de tretze dies del rescat més complex que s'ha viscut a l'Estat espanyol, el cos del menor s'ha localitzat aquest dissabte, 26 de gener, a les 01.25 hores de la matinada. Durant aquestes dues setmanes els operaris s'han trobat amb diverses dificultats i contratemps que han fet retardar l'operació de salvament.

Finalment, aquest divendres els miners van començar a perforar el túnel horitzontal que havia de connectar el vertical amb el pou on hi havia el petit. Així, durant hores van excavar un túnel de 4 metres fins a arribar al lloc on es trobava Julen, localitzat a dos quarts de dues de la matinada d'aquest dissabte.


Comentaris

envia el comentari