Catalunya Diari

Amaga el cadàver del seu germà a casa per seguir cobrant la seva pensió

Els Mossos van acudir al domicili, alertats per uns veïns que sentien una forta olor i feia setmanes que no veien el germà

Imatge d'arxiu d'un cadàver.
Imatge d'arxiu d'un cadàver. | CatalunyaDiari.cat

Els Mossos han detingut un home de 68 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Sant Andreu de la Barca, a la comarca del Baix Llobregat, per amagar a casa seva el seu germà mort des de feia setmanes. D'aquesta manera, i segons han explicat els Mossos, l'home ara detingut podia seguir cobrant la pensió del seu germà. Ell no disposava de cap ingrés i vivia dels diners que ingressava el seu germà. La policia catalana imputa a l'home els delictes d'estafa, omissió del deure de socors i estafa bancària.

Un veí va avisar als Mossos

Una trucada d'un veí va alertar els Mossos sobre el fet que hi hauria un home mort des de feia unes setmanes al domicili on vivia amb el seu germà. Una patrulla es va adreçar al domicili per a fer comprovacions respecte a la veracitat de la informació proporcionada.

Quan els agents van arribar al pis els va obrir la porta un home al qual li van preguntar pel parador del seu germà. Inicialment els va respondre que ja no vivia en aquell pis i que no sabia on era. La forta pudor que sortia de l'habitatge va conduir els agents a donar credibilitat a la informació inicial i van demanar a l'home si hi podien accedir, demanda a la qual va respondre afirmativament.

El germà estava momificat i tapat amb llençols

Els mossos van constatar que en una estança del pis hi havia el cadàver momificat d'un home, tapat amb uns llençols. L'home els va explicar que el seu germà havia mort al març d'enguany de manera accidental. El fet que no disposés de cap pensió ni recursos econòmics de cap tipus convertia la pensió del seu germà en la seva única possibilitat de subsistència econòmica i que, per aquest motiu, no havia comunicat a ningú la seva mort.

Els agents van comprovar que el cadàver no presentava cap signe de violència tot i que caldrà esperar al resultat de l'autòpsia. El detingut passarà a disposició judicial durant les properes hores. Tot apunta que serà deixat en llibertat després de declarar davant del jutge.


Comentaris

envia el comentari