Catalunya Diari

La policia salva un home que volia tirar-se del pont de la Universitat

En el moment de la intervenció deia frases com: «Em vull matar», «deixeu que em tiri», «no vull viure més»

Agents de la Policia Nacional van evitar dilluns, dia 27 de març, que un home de 43 anys es precipités des del pont de la Universitat sobre el riu Segre al seu pas per la ciutat de Lleida. Els fets van passar cap a les 9.00 hores quan dos membres de la Policia Nacional que circulaven amb un vehicle policial van observar com un home es trobava mirant fixament cap al riu, assegut a la barana del pont.

Immediatament, els agents van detenir el cotxe i es van dirigir a l'home que, alertat per la presència policial, va aixecar l'altra cama per situar-se totalment penjat a la barana amb la intenció de llançar-se al buit. Davant d'aquesta situació un dels policies va evitar la seva caiguda abraçant-lo fortament a l'altura del pit, mentre l'altre agent tirava enèrgicament al seu company enrere, aconseguint entre els dos evitar la perillosa situació.

Un cop fora de perill, l'home, molt alterat, va començar a dir frases com ara: «Em vull matar», «deixeu-me que em tiri», «estic mort ja», «no vull viure més», sent tranquil·litzat per tots dos agents que van romandre amb ell fins a l'arribada dels serveis mèdics i una dotació de Mossos d'Esquadra.


Comentaris

envia el comentari