Catalunya Diari

L'acusat d'abusar sexualment d'almenys sis nens al País Valencià, era professor en una escola de Vielha

Originari de Castelló, va ser detingut dos cops a la Val d'Aran en sis mesos i el jutjat de Sagunt ha ordenat l'ingrés a presó

L'home de 30 anys acusat d'abusar sexualment d'almenys sis nens a València i Castelló va ser detingut dues vegades en mig any a Vielha, on residia. Les víctimes tenien entre vuit i qiunze anys. Segons les mateixes fonts consultades, l'acusat treballava de professor en una escola de Vielha, almenys durant la primera detenció, l'octubre de 2017. Quan va ser detingut per segon cop, el maig de 2018, l'acusat ja no treballava de professor sinó en una empresa de transport. En aquest cas, el detingut va ser traslladat a València i el jutjat de Sagunt va ordenar el seu ingrés provisional a presó. L'acusat és originari de Castelló i, segons la investigació de la policia espanyola, el modus operandi en tots els casos era el mateix. 

La investigació segueix oberta

Coneixia els nens en congregacions de València i Castelló on ell assistia i es guanyava la confiança dels seus pares oferint-se per fer-los classe de repàs. Els investigadors han pogut saber que en total hi hauria sis menors que haurien patit abusos sexuals per part de l'acusat. Tots ells nens i de diversos municipis de Castelló i València. La investigació segueix oberta per esbrinar si existeixen més casos tot i que de moment es descarta que hi hagi cap víctima a la Val d'Aran.

Segons la investigació, l'acusat començava ajudant els nens amb els estudis i, després de guanyar-se la confiança de la família, començava a donar-los classes de repàs a casa seva. A més, els feia regals i els pagava viatges. Segons els agents, al començament, els abusos consistien en tocaments però en els viatges va arribar a tenir accés carnal amb els nens. A més, asseguren els investigadors, si els menors es negaven, l'acusat es posava violent.


Comentaris

envia el comentari