Catalunya Diari

L'advocat del cas Nadia gira l'esquena al pare i renuncia a la seva defensa

El lletrat només representarà la mare
La família de Nadia, en una imatge d'arxiu. | Cedida

El cas Nadia continua amb noves i males notícies per al pare que va teixir una estafa per guanyar diners amb el pretext de destinar-los a la cura de la tricotiodistrofia, una malaltia estranya que patia la seva filla menor d'edat. L'advocat de Fernando Blanco ha anunciat que ha decidit renunciar a la seva defensa i que a partir d'ara només representarà la seva mare, segons ha informat TV3.

L'home compleix presó provisional al centre de Ponent, mentre que la dona es troba amb llibertat amb càrrecs i investigada, com el pare, per estafa i explotació sexual de la menor. El lletrat és conscient que és ella qui té més possibilitats de recuperar la pàtria potestat de Nadia i, per aquest motiu, ha decidit renunciar a representar el pare. Aquesta és una decisió que ja es va plantejar quan els Mossos van trobar un llapis de memòria amb fotografies de contingut sexual de la seva filla i s'investiga la parella per un delicte d'explotació sexual.

 

L'advocat creu que és una dificultat molt gran segui representant-los als dos, a causa de la complexitat del cas, i ha considerat prescindir d'un dels dos. Ara, haurà de dirigir-se al centre penitenciari on és Blanco per formalitzar la renúncia.Comentaris

envia el comentari