Catalunya Diari

L'Audiència de Lleida confirma la presó provisional per la dona acusada d'intentar matar el seu marit a Mollerussa

El va intentar estrangular i després el va colpejar amb una ampolla de cava al cap i la sala considera que hi ha prou indicis de criminalitat

L'Audiència ha confirmat la presó provisional ordenada pel jutge de guàrdia per a una dona de Mollerussa de 53 anys, M. C. R. R., acusada d'intentar matar el seu marit colpejant-lo amb una ampolla de cava al cap. Tot i que la defensa de la dona va recórrer aquesta mesura cautelar, la sala considera que hi ha prou indicis de criminalitat i desestima deixar-la en llibertat per la gravetat dels fets.

La casa adossada del carrer Mestre Enric Subirós de Mollerussa on una dona va intentar matar el seu marit
La casa adossada del carrer Mestre Enric Subirós de Mollerussa on una dona va intentar matar el seu marit | LleidaDiari.cat

L'agressió va tenir lloc el passat 5 de febrer al domicili de la parella, al carrer Mestre Enric Subirós de la capital del Pla d'Urgell, per causes que es desconeixen i que s'estan investigant. Segons fonts pròximes al cas, la dona va primer intentar estrangular el seu marit però no ho va aconseguir i després el va colpejar amb l'ampolla al cap. Posteriorment la dona va anar cap a la cuina i com que l'home va sentir que regirava els calaixos, va pensar que estava buscant un ganivet i es va tancar al lavabo. Des d'allà i amb la tanca posada, va trucar al 112.

  

L'home va patir ferides però no va ser necessària la seva hospitalització i la dona es va autolesionar, després dels fets. Segons l'informe forense, la detinguda no pateix cap patologia clínica tot i que pren alguna medicació per l'ansietat. Segons les mateixes fonts, no era la primera vegada que la dona agredia el seu marit. La detinguda, quan va passar a disposició judicial, va declarar que no se'n recordava del que havia passat. El jutge de guàrdia, a petició de la fiscalia, va ordenar presó provisional sense fiança acusada d'un delicte d'intent d'homicidi dolós. També va establir per a la dona una ordre d'allunyament del seu marit de 200 metres en cas que posteriorment surti de la presó. Ara, l'Audiència de Lleida ha confirmat la decisió del jutjat.


Comentaris

envia el comentari