Catalunya Diari

L'enxampen robant en un cotxe i intenta agredir al seu propietari a Lleida

El detingut, nascut a Algèria i veí de Lleida, té 29 anys

La Guàrdia Urbana de Lleida ha detingut aquest dimecres a les 03.45 hores un jove de 29 anys, nascut a Algèria i veí de Lleida, acusat de robar en dos vehicles estacionats al carrer Paer Casanovas. Els agents investiguen ara si aquesta persona també està relacionada amb una vintena de furts registrats durant la nit anterior al centre de la ciutat.

La detenció ha tingut lloc quan una patrulla ha observat un jove que corria pel carrer Príncep de Viana, a l’altura del carrer Comtes d’Urgell, i a bastant distància un altre jove que l’estava seguint, el qual en veure el vehicle policial els ha indicat que perseguia el jove per ser l’autor d’un robatori. Els agents han fet el seguiment del jove pels carrers Comtes d’Urgell i Anselm Clavé i l’han aturat al carrer Cardenal Remolins.

 

Tot seguit, han identificat aquest jove com a A.Z., el qual ha estat reconegut pel jove que corria darrere seu com l’autor d’un robatori a l’interior d’un vehicle. Aquest jove ha explicat als agents que juntament amb un amic havien sorprès aquest individu regirant l’interior del seu vehicle estacionat al carrer Paer Casanovas i havien intentat retenir-lo, però mentre el seu amic havia anat a donar avís dels fets aquest individu l’havia intentat agredir a ell amb un tornavís.

Els agents, en l’escorcoll, han trobat a A.Z. un tornavís. També han anat al carrer Paer Casanovas on han comprovat que hi havia dos turismes amb el vidre trencat i l’interior regirat, un dels quals era el del jove denunciant.Comentaris
lluis
No cal judici deportat de pervida alla d'on va venir i que el jutgi un de la seva religio. Aqui no cal gastar mes diners amb aquest individuos que segurament reben alguna que altra ajuda o subvencio de diner public espanyol.

envia el comentari