Catalunya Diari

L'home que s'ha disparat mortalment a Lleida ha apuntat primer al cap del director de l'empresa Payper

Fa 10 anys el van acomiadar i el cas va acabar als tribunals

L'home que s'ha disparat aquest matí mortalment al pit després d'un incident a l'empresa Payper del polígon el Segre de Lleida era Alejandro R. P., un veí de Lleida de 68 anys, que va treballar durant vint anys a l'empresa. Fa deu anys, però, el van acomiadar. Segons fonts pròximes al cas, empresa i treballador van tenir desavinences pel que fa als termes de l'acomiadament i el cas va acabar als tribunals. Aquest dimecres al matí l'home, s'ha presentat a l'empresa amb la sentència a la mà i ha anat a parlar amb el director.

Entrada de l'empresa de Lleida on un home ha amenaçat amb una pistola el director
Entrada de l'empresa de Lleida on un home ha amenaçat amb una pistola el director | LleidaDiari.cat

Segons les mateixes fonts, tots dos han entrat en una sala i llavors l'extreballador ha tret una pistola, l'ha carregat davant seu i ha apuntat el director al cap. Després d'amenaçar-lo i forcejar amb ell, el director ha aconseguit convèncer-lo perquè marxés. Ha estat llavors quan alguns treballadors de l'empresa han seguit l'home mentre trucaven a emergències. Els mossos han rebut l'avís a les 9.20 hores, s'han dirigit al lloc i, quan l'han interceptat, l'home s'ha acabat disparat mortalment al pit. 

Els Mossos l'han convidat a deposar la seva actitud

No obstant això, abans de disparar-se, dues patrulles de Mossos han encanonat l'home i l'han convidat a deposar la seva actitud. Sense poder fer res per evitar el tràgic final, els agents l'han demanat que abaixés l'arma curta que duia a les mans. Finalment, la víctima s'ha disparat mortalment al pit.

Lloc on un home s'ha suïcidat després d'amenaçar el director d'una empresa de Lleida amb una pistola
Lloc on un home s'ha suïcidat després d'amenaçar el director d'una empresa de Lleida amb una pistola | LleidaDiari.cat

 

Lloc on un home s'ha suïcidat després d'amenaçar el director d'una empresa de Lleida amb una pistola

 


Comentaris

envia el comentari