Catalunya Diari

Expedienten una empresa a Lleida per unes obres deficients i sense acabar

Entre les queixes destaquen arbres morts, recs que no funcionen, superfícies amb terra sense completar i manca de mobiliari urbà

Imatge de la visita de Toni Postius i Sergio González per supervisar els treballs al barri del Secà de Sant Pere de Lleida, el dia 7 d'agost de 2020.
Imatge de la visita de Toni Postius i Sergio González per supervisar els treballs al barri del Secà de Sant Pere de Lleida. | LleidaDiari.cat

L’Ajuntament de Lleida ha obert un expedient sancionador a l’empresa adjudicatària de les obres dels dos miradors del Secà de Sant Pere, situats als carrers Marimunt i Germans Queralt. Els treballs s’haurien d’haver inaugurat al desembre, però estan inacabats i amb molts desperfectes en les parts realitzades. L’alcalde accidental, Toni Postius, i el regidor del barri, Sergio González, han visitat els miradors i han constatat sobre el terreny les deficiències de l’actuació realitzada, amb arbres morts, recs que no funcionen, superfícies amb terra sense completar i manca de mobiliari urbà, entre altres.   
 
 

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 
 
Postius ha recalcat que la Paeria «ha fet molts requeriments a l’empresa, s’han donat molts terminis per tal que les obres es realitzessin en condicions i s’acabessin i la trista realitat és que, a principis d’agost, els treballs estan a mig acabar, s’han excedit tots els terminis i les parts executades ja tenen desperfectes des del punt de vista de l’execució, del rec i amb arbres morts». 
 
 
Toni Postius ha asseverat que la Regidoria d’Urbanisme, des del darrer any, està sent molt exigent amb l’execució dels projectes que es contracten i ha explicat que segons els serveis tècnics d’Urbanisme almenys fa 15 anys que l’Ajuntament no sanciona cap empresa per incompliment de termini: «Els treballs que s’encarreguin s’han d’executar correctament i han de complir amb els plecs i tots els requisits que s’estableixen. També seré molt exigent amb les garanties de les mateixes obres. Moltes vegades ens trobem amb actuacions que al cap de dos dies tenen desperfectes o els materials no responen a les necessitats».
 
 
En la visita, Postius i González han estat acompanyats per Francisco Jiménez, representant de l’Associació de Veïns del Secà de Sant Pere que vetlla pels temes d’urbanisme al barri. Junts han recorregut diferents punts del Secà per revisar i impulsar actuacions de jardineria, neteja i obres de millora.

Comentaris

envia el comentari