Catalunya Diari

Carreteres tallades i inundacions de baixos al pla de Lleida

Les Garrigues, el Pla d'Urgell i l'Urgell són les comarques més afectades pel temporal

Així han quedat dos vehicles arrossegats per l'aigua a Arbeca.
Així han quedat dos vehicles arrossegats per l'aigua a Arbeca. | @AlbertNadal7

Les conseqüències del fort temporal que ha viscut Catalunya aquest dimarts encara es pateixen aquest dimecres al matí a la plana de Lleida. Per una banda hi ha diverses carreteres tallades a primera hora del matí; però no sols això, els forts aiguats també han deixat baixos inundats i destrosses en diversos municipis de la demarcació, principalment en localitat de les comarques de la Garrigues, el Pla d'Urgell i l'Urgell.

Carreteres tallades

  • Darrera actualització a les 20.45 hores

La demarcació de Lleida té encara diverses vies afectades per l'aigua:

- L-200, a Mollerussa

- C-230a, a Lleida

- L-702, a Lleida

- LP-3322, a Mollerussa

- LV-3341, a Barbens

- LV-7013, a l'Albi

- LV-7022, a Puigverd de Lleida

- lV-7031, a les Borges Blanques

- N-IIa, a Bell-lloc d'Urgell

- També es registra trànsit lent a la LV-2012, a la Floresta, on hi ha un carril obert.

Danys importants a les Garrigues

S'anava anunciant des de la setmana passada. Catalunya estaria aquests dies en alerta màxima per la llevantada més forta de l'any. I tot i que durant el dia a la demarcació de Lleida l'aigua ha anat de menys a més; i a la tarda ha provocat greus destrosses. Principalment, les afectacions més importants es concentren a les localitats de la comarca de les Garrigues, una zona en la qual s'han registrat importants aiguats torrencials en les últimes hores.

948 avisos per inundacions

Els Bombers han rebut fins a aproximadament la mitjanit d'aquest dimarts 948 avisos per inundacions a causa de la llevantada que afecta Catalunya. Bona part dels avisos procedeixen del Camp de Tarragona, amb 381, seguida de Ponent, amb 187. De fet, el cos adverteix que la situació que en aquests dos punts és "molt complicada" i demana evitar fer desplaçaments. La resta d'avisos han procedit de les comarques gironines (121), la regió metropolitana nord (106), la regió metropolitana sud (104), les Terres de l'Ebre (26) i les comarques centrals (23).

 

També et pot interessar...


Comentaris
pxell
Avui 24 de gener de 2020, he anat a correus a cercar una notificació de Trànsit, era una multa del 23 d'octubre de 2019. La sortida de palau cap a la LP-3322 direcció Linyola estava amb precinte, eren les 19.30 de la tarda, fosc, cansat; per tant no tenia pas intenció d'anar a Tarrega per arribar a Artesa de Segre... així que els pocs precintes no em van fer desistir d'intentar d'agafar camí direcció Linyola... a l'alçada de la cruïlla de Poal un mosso em va pendre les dades després de 10 minuts

envia el comentari