Enxampen un menor de 13 anys conduint per Lleida

Els fets van tenir lloc el passat divendres al migdia

La Guàrdia Urbana de Lleida sorprèn un menor conduint per la ciutat. Els fets van tenir lloc el passat divendres, al voltant de les 16.25 hores, quan agents de la policia local van enxampar un nen de 13 anys circulant per la capital del Segrià per l'avinguda de Fontanet, al barri de la Bordeta, segons han informat fonts policials. L'àvia del jove era qui l'acompanyava al mateix vehicle, mentre el menor conduïa, i va ser aquesta qui finalment va ser denunciada per un delicte contra la seguretat viària.

 

La patrulla que va enxampar el jove, davant les sospites que la persona que conduïa no era major d'edat, va obligar a aturar el vehicle i va comprovar que el conductor tenia solament 13 anys. Per aquests fets, agents de la policia local van identificar la dona, una veïna de Lleida de 60 anys, i la van denunciar per un delicte contra la seguretat viària per haver permès que el seu nét conduís un vehicle per la ciutat de Lleida quan no podia fer-ho.

 

 

Un nen de 10 anys condueix un tractor durant la Batalla de Flors de Lleida

Cal recordar que durant la Festa Major de Maig de Lleida de l'any passat, la Guàrdia Urbana de la ciutat va sorprendre un nen de 10 anys conduint un dels tractors que arrossegava una de les carrosses participants en la Batalla de les Flors, un dels actes més multitudinaris d'aquesta festivitat. En el moment que el jove va ser sorprès portant el tractor, es trobava sol a la cabina del vehicle, sense cap acompanyant. El responsable del vehicle, un jove de 21 anys, veí de la ciutat de Lleida, familiar del 'conductor' del tractor, anava caminant al costat de la carrossa.

 

La policia lleidatana va obrir diligències contra el jove responsable de deixar conduir el camió a un menor d'edat. També va enviar una còpia de les diligències a la Fiscalia de Menors, tot i que el nen de 10 anys no va poder ser acusat de cap infracció, ja que és inimputable al ser menor de 14 anys.Comentaris

envia el comentari