Catalunya Diari

Lleida suma 43 nous positius per coronavirus i una mort

15 persones més han estat donades d'alta dels centres hospitalaris, sent ja un total de 1.173 els recuperats

A scientist with some tests

Lleida registra 43 nous casos positius | .

Lleida ha registrat en les darreres hores un total de 43 nous positius i una víctima mortal més.

Segons ha informat el Departament de Salut, la xifra total de contagis a la demarcació arriba ja als 2.839, mentre que les defuncions se situen en les 233. Paral·lelament, 15 persones més han estat donades d'alta dels centres hospitalaris, sent ja un total de 1.173 els recuperats.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Confirmat: Lleida no canvia de fase

El Departament de Salut ha confirmat que no demanarà que Lleida passi a la fase 2 la setmana vinent després del brot que es va localitzar fa uns dies, segons han confirmat a l'ACN fonts de la conselleria.

La consellera de Salut, Alba Vergés, no descartava dilluns que el Govern pogués demanar el passi de Lleida de la fase 1 a la fase 2 tot i que la proposta enviada al Ministeri de Sanitat no ho incloïa. Finalment, la decisió ha estat no fer-ho. Així, la proposta de Salut manté la petició que les regions sanitàries de Girona i la Catalunya Central i les àrees de gestió assistencial del Garraf i el Penedès passin a fase 2 dilluns vinent, mentre que Lleida i la regió metropolitana de Barcelona es mantindran en fase 1.


Comentaris

envia el comentari