Catalunya Diari

Lleida registra un centenar d'incidències provocades pel vent

Al carrer Lluís Besa, ha caigut part del mural commemoratiu d’Enric Crous

El vent 'arrenca' part d'un balcó d'un edifici de Lleida, el dia 2 de març de 2020.
El vent 'arrenca' part d'un balcó d'un edifici de Lleida, el dia 2 de març de 2020. | LleidaDiari.cat

La ciutat de Lleida ha registrat aquest dilluns diversos incidents provocats pel fort vent que s'ha viscut en les últimes hores a la capital del Segrià. La Paeria calcula que s'ha arribat a la centena, en les quals ha actuat la Guàrdia Urbana. Al número 104 del Passeig de Ronda, s’ha desprès part de la façana de l’edifici. Ha estat necessari activar el servei de Bombers i la tècnica de guàrdia de la Regidoria d’Urbanisme, que ha ordenat acotar la verticalitat de la part afectada. Per garantir les tasques, s’ha tallat un carril de circulació fins a normalitzar la zona. 

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

A la plaça de l’Ereta, el vent ha trencat vidres dels finestrals del Centre Cívic del Centre Històric. Al mateix barri, s’ha desprès part del mural commemoratiu d’Enric Crous situat en la cantonada dels carrers Lluís Besa i La Palma. Altres incidències han estat la caiguda de contenidors de brossa, d’arbres, de branques, de panells i tanques publicitàries, de vidres, de persianes o de teules a la via pública.

Al Col·legi Cervantes, ha caigut placa de marbre de la façana i a la piscina dels Camps Elisis, s’han trencat uns vidres. El vent també ha tombat una part de la tanca de l’entrada al parc dels Camps Elisis. Al número 4 del carrer Eduard Velasco han caigut teules que han ocasionat danys als vehicles estacionats a la via pública. També s’han produït avaries en semàfors per manca d’electricitat (al Passeig de Ronda i a l’avinguda de l’Estudi General).

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari