Catalunya Diari

Localitzat a Sant Andreu de la Barca el camió robat a Castellbisbal

La policia havia demanat màxima precaució

 

 

Els Mossos d'Esquadra han localitzat en un polígon de Sant Andreu de la Barca el camió robat a Castellbisbal. Aquest succés ha preocupat especialment la policia catalana, ja que hem de recordar que actualment estem en el nivell 4 d'alerta antiterrorista i, a més, el pròxim cap de setmana se celebraran nombroses activitats a tot Catalunya, amb motiu de Carnaval.

 

Cal recordar que, en el cas de l'atemptat gihadista del passat estiu a la Rambla de Barcelona es va produir un atropellament massiu amb una furgoneta, i en atemptats anteriors a Alemanya i a França també van ser robats vehicles d'aquest tipus per atemptar.Els Mossos han demanat, en un document intern a què ha tingut accés 'CatalunyaDiari.cat', difondre la informació «a la major brevetat possible», perquè les forces de seguretat tinguessin present aquesta situació durant les rues i els balls que tindran lloc els pròxims dies. 

Nivell 4 d'alerta antiterrorista

El ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, comunicava el passat 19 d'agost, després dels atemptats a Barcelona i a Cambrils, que es mantenia el nivell 4 sobre 5 d'alerta antiterrorista. Tanmateix, es van començar a reforçar els dispositius de seguretat en llocs d'afluència massiva, com zones turístiques, i la readaptació a la intensificació dels potencials objectius. En cap moment, però, cal dir que no hi ha hagut cap indici sobre la finalitat amb què s'ha robat el camió, tal com han confirmat els Mossos d'Esquadra:

 Comentaris

envia el comentari