Catalunya Diari

Localitzen el cadàver d'un cavall en una nau abandonada de Lleida

L'animal es trobava amb les potes lligades i en avançat estat de descomposició

El Servei de Protecció de la Natura (SEPRONA) de la Guàrdia Civil, van localitzar a principis d'abril un cadàver d'un cavall en una nau abandonada de Lleida, situada a la partida Grealó. Els agents es van desplaçar a la zona i van localitzar-lo a les rodalies de la nau -convertida en un abocador incontrolat-, entre una multitud de runa i residus de tota mena.

Concretament, el van trobar amb les potes del davant posteriors lligades i en avançat estat de descomposició. El cos de l'equí no mostrava signes aparents de violència i no disposava de xip d'identificació. Pels agents del SEPRONA, el fet de desfer-se d'un cavall d'aquesta forma els genera dubtes sobre les causes de la mort, de manera que continuen les gestions per aclarir els fets.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Pla general del cadàver d'un cavall abandonat a Lleida
La Guàrdia Civil localitza el cadàver d'un cavall en una nau abandonada de Lleida | Guàrdia Civil

Es va aconseguir identificar el titular de la finca, propietat d'una empresa amb domicili social a Lleida

Després de la pràctica de gestions, es va aconseguir identificar el titular de la finca, propietat d'una empresa amb domicili social a Lleida. Un cop dutes a terme les comprovacions pertinents, la Guàrdia Civil va informar l'Ajuntament de Lleida del dipòsit no autoritzat de residus, així com de la troballa del cadàver de l'equí.


Comentaris

envia el comentari