Catalunya Diari

Troben un cos a la zona on va desaparèixer Blanca Fernández Ochoa

La troballa ha tingut lloc al pic de la Peñota, una zona de difícil accés

La policia ha trobat un cos a la zona on buscaven Blanca Fernández Ochoa
La policia ha trobat el cos a la zona del pic de la Peñota | Cedida

Es confirma la pitjor notícia: troben el cadàver de Blanca Fernández Ochoa. La Policia Nacional informava de la troballa d'un cos on s'ha muntat el dispositiu de recerca per la desaparició de l'exesquiadora. Segons explicava 'La Sexta', el cadàver s'ha trobat a la zona del pic de la Peñota, en un lloc de complicat accés. Un equip del mitjà esmentat ha pogut presenciar la tristor entre els familiars, tal com han anunciat en el seu lloc web. Finalment, EFE confirma el fatídic final de Blanca.

El cas ha sigut el focus mediàtic durant els onze dies de la seva desaparició, que podria finalitzar tràgicament avui. La Policia Nacional, encarregada amb la Guàrdia Civil de comandar el dispositiu de recerca, va anunciar els fets el passat 23 d'agost. L'alerta va desplegar efectius i voluntaris amb l'objectiu de localitzar l'esquiadora i, poc abans d'emetre's, va resultar fructuosa: es va trobar el seu vehicle en un aparcament de les deveses de Cercedilla, a Madrid.

L'autòpsia en revelarà més detalls

En un principi tot apuntava que l'exatleta havia anat al bosc a practicar senderisme, una de les seves aficions. No obstant això, des d'ahir, 3 de setembre, la investigació policial va estudiar la possibilitat que Fernández Ochoa hagués anat d'escapada rural al nord d'Espanya, ja que figuraven recerques de cases rurals de Sòria, Àvila i Astúries a l'historial del telèfon mòbil. A hores d'ara, es confirma la pèrdua de l'exatleta olímpica. 

També et pot interessar...

[Photo]


Comentaris

envia el comentari