Catalunya Diari

Una parella de Tàrrega podria haver maltractat el seu nadó d'un mes, ingressat en estat greu a Barcelona

Els Mossos intenten aclarir si les lesions es van causar intencionadament o si es tracta d'una negligència o un accident

Imatge d'arxiu dels peus d'un nadó
Imatge d'arxiu dels peus d'un nadó. | Pixabay

Un nadó de només un mes de vida ha estat ingressat en estat greu a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, segons ha avançat TV3 i ha pogut confirmar l'Agència Catalana de Notícies. Després de l'ingrés al centre hospitalari, els Mossos d'Esquadra investiguen ara si els pares, tots dos veïns de Tàrrega i de nacionalitat romanesa, hi estarien implicats. En aquest sentit, la policia catalana treballa aquests dies per intentar aclarir si les lesions es van causar intencionadament, i per tant ens trobaríem davant d'un cas de maltractament infantil, o si bé es tracta d'una negligència o accident. Fins que no s'aclareixin els fets, la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència de la Generalitat de Catalunya s'ha fet càrrec de la tutela del menor.
 
 

▶️ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 
 
Els pares del nadó ingressat en estat greu a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona no han estat detinguts, tot i que està previst que aquest dijous passin a disposició judicial al Jutjat de Cervera. En aquest sentit, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha informat que la mare del nadó declararà dijous als Jutjats de Cervera en qualitat d'investigada, mentre que el pare del petit o farà en qualitat de testimoni.
 
 
Segons fonts consultades, els fets van tenir lloc el passat 5 de novembre. En el primer moment, el nen va ingressar a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Un dia després, el dia 6, el centre hospitalari va alertar als Mossos d'Esquadra dels fets. Finalment, i a causa de la gravetat de les lesions i del seu estat de salut, el nadó va ser traslladat fins a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Comentaris

envia el comentari