Catalunya Diari

Una mare dona a llum al seu fill en ple carrer a Lleida

Un cambrer d'un restaurant pròxim va tallar el cordó umbilical amb el cordill del seu davantal

Imatge de la mare moments després de donar a llum
Imatge de la mare moments després de donar a llum | Juan José Yera

Una jove de només 22 anys va donar a llum aquest dijous a la tarda al carrer Anselm Clavé de Lleida amb l'ajuda d'un cambrer d'un restaurant pròxim, un cirurgià d'una clínica dental i el seu marit.

Fins i tot l'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, es va fer ressò de la notícia que, malgrat l'ensurt, va acabar amb final feliç. Després de l'ajuda d'aquests ciutadans, fins al lloc dels fets es va traslladar amb urgència la Guàrdia Urbana de Lleida i una ambulància del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), que va traslladar la família fins a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

El pare va demanar l'ajuda d'un cambrer d'un bar pròxim

Tal com han avançat els diaris 'Segre' i 'La Mañana' de Lleida, el pare de la criatura va avisar al cambrer del restaurant El Rebost ubicat al mateix carrer dels fets, per tal que ajudés a la seva dona a donar la sobtada benvinguda al seu fill. Sense dubtar-ho dues vegades, Juan José es va disposar a ajudar a la dona que ja veia com sortia el cap del seu fill. 

«M'ha dit que la seva parella estava de part i al principi em pensava que era en algun pis, però no. La dona era a la vorera i el petit ja treia el cap», explicava el cambrer. Finalment, amb el mateix cordill del seu davantal van tallar el cordó umbilical del nadó. Per la seva banda, també va decidir ajudar en tot el possible un cirurgià de la clínica dental Codina. Sens dubte, una experiència que cap dels presents podrà oblidar mai, sobretot, la mare.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari