Catalunya Diari

Un menor de 14 anys denunciat per agredir sexualment un company amb discapacitat intel·lectual

Els cossos policials creuen que el germà del noi, de només 11 anys, també podria estar involucrat en els fets
Imagen de la Fiscalía de Menores de Málaga
Imatge de la Fiscalia de Menors de Màlaga | Cedida

 

Terrible succés a Màlaga. La Fiscalia de Menors de la localitat andalusa ha optat per denunciar un noi de 14 anys en considerar-lo el responsable directe de dur a terme una agressió sexual a un altre menor que, de fet, pateix una discapacitat intel·lectual d'un 41%.

 

L'agressor, així mateix, té també 14 anys i la Fiscalia no descarta que en l'atac també hi hagués actuat el germà del presumpte l'assetjador. Un nen de només 11 anys i inimputable per la seva edat.

 

La pilota és ara a sobre la teulada del Jutjat de Menors número 1 de la ciutat. Les diligències sobre el cas, de fet, van obrir-se el passat i a hores d'ara s'investiguen els dos membres citats.

Una discussió, el detonant del succés

Una discussió entre l'agressor i la víctima va caure com una llosa sobre el presumpte maltractador. De fet, ambdós protagonistes eren al seu centre escolar quan van encetar una discussió. En veure-ho, el director del centre va separar als nois i va entrevistar-los per separat.

 

Va ser en aquest espai on el jove discapacitat va treure a la llum una violació que hauria tingut lloc fa un any. Segons va relatar el director, el jove discapacitat li va explicar que el noi de 14 anys va agredir-lo sexualment a piscina municipal, acompanyat d'un testimoni i fora de les instal·lacions escolars. 

 

El director va activar el protocol de maltractament escolar

No va dubtar-ho. Just després del relat del succés, el director de l'institut on estudiaven els joves va activar el protocol de maltractament escolar. En aquest sentit, doncs, aquest va contactar amb el Grup de Menors de la Policia Nacional, perquè aquests activessin el protocol que va derivar l'ordre judicial. 

 

 

D'altra banda, el director va optar per entrevistar l'agressor i al testimoni. El primer va negar completament els fets, tot i que el segon va oferir una rèplica ben diferent. Aquest, de fet, va explicar una versió pràcticament idèntica a la de la víctima. El director, doncs, va alertar dels fets als cossos de seguretat de la ciutat.  Comentaris

envia el comentari