Catalunya Diari

Un menor amenaça una noia a Lleida amb una navalla i li roba la bossa de mà

Van trobar la bossa de mà a la zona del bosc urbà de Cappont

Una patrulla de la Guàrdia Urbana es va dirigir el passat dia 1 de gener al carrer Agustí Duran i Sant Pere de Lleida en rebre un avís que un jove havia amenaçat amb una navalla a una noia i li havia sostret la bossa de mà. La víctima va facilitar la descripció física del jove, i els objectes que duia dintre la bossa. Seguidament diverses dotacions policials van fer recerca per la zona i van trobar la bossa de mà a la zona del bosc urbà de Cappont, on solament hi havia la documentació i una targeta de crèdit a nom de la víctima.

A les 5.40 hores una patrulla que circulava per l’avinguda Catalunya va observar un noi que coincidia amb la descripció facilitada i el van aturar, el van identificar i van comprovar que duia a la butxaca de la jaqueta un telèfon mòbil de la marca i color que havien robat a la noia. Davant això, els agents van detenir al menor de disset anys, nascut a Algèria i amb domicili desconegut, com a presumpte autor del delicte de robatori amb violència i/o intimidació, iniciant les diligències judicials corresponents.

Altres actuacions de la Urbana la mateixa nit a Lleida

També el dia 1 a les 21.00 hores del vespre, una patrulla va observar al carrer Mariola un jove que al detectar la presència policial feia el gest de marxar corrent en sentit contrari. Els agents el van aturar i el van identificar com F.A.R., de 19 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lleida, comprovant que li constava vigent un ordre de recerca i detenció del Jutjat d’Instrucció 4 de Lleida per un delicte de robatori amb força. En compliment de l’ordre els agents van detenir a F.A.R., i van iniciar les diligències corresponents.

Finalment, el dia 1 a 6.15 hores de la matinada, una patrulla que es trobava a la plaça Espanya cruïlla amb l’avinguda Madrid va escoltar forts cops provinent del pont dels Instituts i a la vegada el so de vidres trencant-se. Els agents es van dirigir cap al lloc i van observar tres joves, dos nois i una noia que donaven forts cops de peu als vidres de la barana del pont. Aquests al detectar la presència policial van marxar corrent en sentit al barri de Cappont.

Seguidament els agents el van aturar, i van identificar als joves, dos de 18 anys i l’altre de 17 anys, nascuts a Romania i veïns de Maials. Es va comprovar que havia diversos vidres trencats i en una de les tanques faltava el vidre, procedint a senyalitzar per la seguretat als ciutadans fins a la seva reparació. Davant això, els agents van iniciar les diligències corresponents per danys al mobiliari urbà.


Comentaris

envia el comentari