Catalunya Diari

Una noia provoca intencionadament un incendi en un contenidor de Lleida

La noia havia agafat un paper del terra i l'havia encès amb un encenedor i després l'havia llançat al contenidor fins que ha sortit fum

Cremen diversos contenidors de brossa a Segur de Calafell
Imatge d'arxiu d'un contenidor cremat | Facebook

Una patrulla de la Guàrdia Urbana s'ha dirigit aquesta matinada al carrer Roca Llaurador de Lleida en rebre un avís que un grup de joves han incendiat un contenidor de recollida selectiva de paper, així com, el testimoni ha facilitat la descripció física d'aquests.

La patrulla ha observat al carrer Sanegis Bertran un grup de tres joves que coincidien amb la descripció física facilitada i els han identificat, essent tots menors d'edats entre quinze i disset anys i veïns de Lleida, moment en què dos d'ells han manifestat espontàniament i voluntàriament que una de les noies de quinze anys havia estat l'autora de l'incendi, la qual havia agafat un paper del terra i l'havia encès amb un encenedor i després l'havia llançat al contenidor fins que ha sortit fum i posteriorment s'incendia.

Davant això, els agents han detingut a la menor de quinze anys, com a presumpta autora d'un delicte de danys i han iniciat les diligències judicials corresponents. La patrulla ha traslladat la menor a les dependències dels Mossos d'Esquadra. A conseqüència de l'incendi han resultat danyats tres contenidors de recollida selectiva i dos vehicles.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari