Catalunya Diari

Un menor roba un mòbil de l'interior d'una furgoneta a Lleida

Els agents de la Guàrdia Urbana es van personar al centre on van informar dels fets als responsables

El passat dissbte 28 de juliol es va personar a les dependències de la Guàrdia Urbana de Lleida un ciutadà denunciant que li havien robat el telèfon mòbil de dins del vehicle mentre estava repartint la premsa del dia al carrer Xavier Puig Andreu. Segons el testimoni de l'home, havia sortit del vehicle per entregar uns diaris i quan es va adonar que no havia tancat el vehicle, va observar dos nois joves que entraven dins del vehicle i li furtaven el telèfon. Quan es van adonar, els joves van sortir corrent però el denunciant va poder aturar un d’ells que va manifestar que no tenia el telèfon, ja que el tenia l’altre noi. Seguidament una patrulla de la Guàrdia Urbana va identificar a l’autor un jove menor d’edat (disset anys) i nascut a Marroc, que resideix en un pis tutelat. Els agents de la Guàrdia Urbana es van personar al centre on van informar dels fets als responsables. Davant això, els agents van fer les diligències corresponents per un delicte lleu de furt. 

Cal recordar que el passat mes de juny la Guàrdia Urbana també va intervenir en un furt a Lleida. Concretament, la Urbana va rebre un avís d'un robatori a una dona. Un cop al lloc, la dona va denunciar als agents que un jove li havia arrencat amb violència una cadena d'or i l'havia fet caure a terra. Els agents amb la descripció d'aquest noi van iniciar la seva recerca. Poc després, a les 21.25 hores, van anar al carrer Vila de Foix en rebre un avís d'una temptativa de robatori d'una bicicleta. Els agents van comprovar que dues persones tenien retingut un jove, que coincidia amb la descripció donada del robatori a la dona. El propietari de la bicicleta va denunciar als agents que havia vist aquell jove que agafava la seva bicicleta i sortia corrents en direcció a l'avinguda de Blondel i ell amb l'ajuda d'un amic l'havien aturat. Tot seguit, els agents van identificar aquest jove com a V.M., de dinou anys i nascut a Romania.

En l'escorcoll, els agents li van trobar la cadena d'or sostreta a la dona i una bosseta que contenia una substància vegetal que presumptament era marihuana. Van comissar aquesta substància i van fer les diligències corresponents per tinença de substàncies estupefaents. Davant les denúncies els agents van detenir V.M. com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i/o intimidació i un delicte lleu de furt.


Comentaris

envia el comentari