Catalunya Diari

Mor a Lleida una persona infectada de coronavirus

131 professionals sanitaris de totes les línies assistencials (hospitalària, atenció primària, SEM) es troben en aïllament domiciliari

Façana de l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida en una imatge d'arxiu
Façana de l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida en una imatge d'arxiu. | LleidaDiari.cat

El Departament de Salut ha confirmat aquest dimarts a la tarda la mort d’una persona infectades de coronavirus SARS-CoV-2 a la demarcació de Lleida. Aquesta persona tenia patologies prèvies i es trobava ingressada a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida. I no sols això. Salut també ha confirmat 10 nous casos positius a la demarcació de Lleida de Covid-19.
 
 

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 
 
 
Actualment, un total de 16 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la demarcació de Lleida i Alt Pirineu i Aran amb coronavirus SARS-CoV-2. D’aquests casos, 11 es troben ingressats a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, 8 dels quals estan estables a planta i 3 es troben a l’UCI; 2 persones estan ingressades a l’Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 1 dels quals es troba a l’UCI i 1 està estable a planta; 2 casos estan ingressats a l’Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, ambdós es troben estables a planta, i 1 persona es troba ingressada a l’Hospital de Cerdanya estable a planta.
 
 
 
D’altra banda, 131 professionals sanitaris de totes les línies assistencials (hospitalària, atenció primària, SEM) es troben en aïllament domiciliari. El Departament de Salut demana que es faci un ús responsable del sistema sanitari per no col·lapsar-lo i garantir que les persones que ho necessitin puguin tenir accés a l’assistència.

Comentaris

envia el comentari