Catalunya Diari

Mor un jove pilot de només 14 anys al circuit de Jerez

El jove pilot ha perdut la vida aquest diumenge en una carrera de la categoria Supersport 300 del Camionat d'Andalusia

Imatge del jove pilot que ha mort avui al circuit andalús
Imatge del jove pilot que ha mort avui al circuit andalús | CatalunyaDiari.cat

Tragèdia i consternació absoluta al món del motociclisme espanyol. Marcos Garrido Beltrán, un jove pilot de només 14 anys i nascut a Rota, ha perdut la vida aquest diumenge en una carrera de la categoria Supersport 300 del Campionat d'Andalusia.

Segons ha informat la Federació Andalusa de Motociclisme, el jove ha patit una caiguda dobla entre les corbes 2 i 3 (Michelin). Per desgràcia, una altra motocicleta s'ha vist involucrada en l'incident i li va passar per sobre del jove motorista. A continuació s'ha parat la competició perquè els serveis d'Emergències poguessin actuar i portar a l'hospital al jove motorista i un altre company, un noi de Madrid, que també havia resultat ferit. Per desgràcia després de ser traslladat a l'Hospital General de Jerez, en Marcos Garrido ha mort degut les lesions. 

Morts similars en el món del motor

La mort del jove pilot recorda, per les circumstàncies a la de Marco Simoncelli, l'octubre de 2011, quan Valentino Rossi li va passar per sobre després de caure a l'asfalt. També cal destacar el cas de Luis Salom, l'últim professional que havia perdut la vida fins al moment, que va patir un accident en una competició en el Circuit de Montmeló el juny de 2016. 

També cal recordar a Bernat Martínez i Daniel Rivas, que juntament amb Marcos Garrido i Luis Salom són els quatre pilots espanyols que han perdut la vida en un circuit durant aquesta dècada. Martínez i Rivas van morir en un accident al circuit californià de Laguna Seca durant el circuit de MotAmérica AMA.

Múltiples condolences per la mort del jove pilot

Són nombroses les entitats, persones de renoms i clubs que han volgut donar els seus condols als familiars i amics de Marcos Garrido. Així ho han volgut expressar, per exemple, el Xerez Deportivo o coneguts polítics com Pedro Sánchez o Albert Ribera. 


Comentaris

envia el comentari