Catalunya Diari

Busquen un ciclista fugat després d'atropellar greument un nen i un adult a Barcelona

La Guàrdia Urbana ha difós diverses imatges de l'home circulant per la vorera, demanant col·laboració ciutadana per identificar-lo

Ciclista
El ciclista va fugir en el moment de l'atropellament  | Twitter | @barcelona_GUB

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha obert una investigació per identificar l'autor d'un atropellament greu que va tenir lloc aquest passat dissabte, 30 de març, a les 15.07 hores a l'avinguda Diagonal, número 643, a la vorera mar, just davant del Palau de Pedralbes.

Un ciclista va atropellar dues persones, un adult i un nen que va resultar ferit de gravetat, i va fugir a l'acte. Diversos usuaris de Twitter apunten que el menor d’edat atropellat podria ser un nen de menys d’un any, que es troba estable en aquests moments.

La policia ha publicat una imatge de l'home circulant amb la bicicleta per la vorera, demanant col·laboració ciutadana per a trobar-lo. El cos treballa per analitzar totes les càmeres de seguretat de la zona que hagin pogut captar els fets, per dibuixar el recorregut del ciclista i poder-lo localitzar. De moment, les imatges gravades per les càmeres del Trambaix han permès difondre algunes fotografies de l'home en qüestió a les xarxes socials.

Un altre atropellament amb fuga a Terrassa

Durant la tarda del passat dissabte 23 de març, el 112 va rebre un avís per un atropellament que s'havia produït a Terrassa, a la comarca del Vallès Occidental. Concretament, l'incident va tenir lloc a la cruïlla del carrer Transversal amb la carretera de Rellinars, i el cotxe en qüestió es va donar a la fuga sense ni tan sols comprovar si la víctima estava bé ni facilitar les seves dades.

Una patrulla de la Policia Municipal es va personar al lloc dels fets i va prendre declaració a tots els testimonis que havien presenciat l'atropellament. Fins allà també es va desplaçar una ambulància que, després d'atendre al vianant, el va traslladar fins a l'Hospital Universitari Mútua Terrassa, tal com explicava el mitjà 'Món Terrassa'.


Comentaris

envia el comentari