Catalunya Diari

Els Mossos continuen buscant la suposada víctima d'un assassinat a les Borges Blanques

Uns 25 efectius policials desplegats amb drons i unitats subaquàtiques a l'entorn de la finca on hi havia la plantació

ElsMossos d'Esquadrahan continuat buscant aquest dimarts al matí el cos de la suposada víctima d'un possible assassinat en una plantació de marihuana a les Borges Blanques.
 

La recerca va començar diumenge després que tres homes denunciessin haver-se trobat mort el vigilant d'aquesta plantació, d'uns vint anys, i després de desplaçar-hi efectius policials no s'hi localitzés cap cadàver.
 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Així doncs, la policia ha estat buscant el possible cos a l'entorn de la finca, situada a les proximitats del cementiri de la capital de les Garrigues i s'han fet servir drons per la recerca.
 

També hi ha participat efectius de la unitat subaquàtica que han buscat en diversos punts del canal d'Urgell. En total uns 25 efectius policials. 

Pla mitjà on es pot veure un mosso d'esquadra agafant un dron que es fa servir per la recerca d'un cadàver d'un possible assassinat a les Borges Blanques, el 26 d'octubre de 2021
Pla mitjà on es pot veure un mosso d'esquadra agafant un dron que es fa servir per la recerca d'un cadàver d'un possible assassinat a les Borges Blanques | LleidaDiari.cat

És possible que s'aturi la recerca

Els tres homes que van denunciar dissabte el suposat assassinat van quedar detinguts com a responsables de la plantació de marihuana i ja han quedat en llibertat amb càrrecs. Segons fonts policials, s'ha denunciat la desaparició del jove que podria haver estat assassinat i del qual no es troba el cadàver. Així mateix, alguns amics seus van participar dilluns en la recerca del cos. Els Mossos també han trobat el cotxe del suposat mort en les darreres hores però de moment no hi ha cap rastre del desaparegut.
 

La recerca ha estat concentrada en tot moment a l'entorn de la finca on hi havia la plantació, prop del cementiri de les Borges Blanques, en una masia rural. Els mossos han sobrevolat amb diversos drons tot l'entorn i en paral·lel, la unitat subaquàtica ha inspeccionat diversos trams del canal d'Urgell, entre la capital de les Garrigues i Juneda, a la zona de l'entorn natural dels 9 salts i també la banqueta del canal. Igualment, també s'ha desplegat la unitat canina amb diversos gossos rastrejadors per mirar de trobar el cos.
 

Si no es troba cap indici durant els properes hores, està previst que els Mossos d'Esquadra aturin de moment la recerca d'aquest suposat cadàver en aquesta zona, ja que encara no hi ha denunciada cap desaparició.


Comentaris

envia el comentari