Catalunya Diari

Caçat un motorista a Sabadell anant a 170 km/h quan el límit era de 50 km/h

El conductor ha estat denunciat per la Policia Municipal a nivell penal

Caçat un motorista a Sabadell circulant a 170 km/h
Caçat un motorista a Sabadell circulant a 170 km/h | Twitter / @PoliciaSabadell

Caçat un motorista a Sabadell per anar a gairebé 170 quilòmetres per hora per la Gran Via, l'eix urbà principal de la ciutat. Com a via interurbana, el límit de velocitat és de 50 quilòmetres per hora.

El conductor de la moto ha estat denunciat a nivell penal per la Policia Municipal de Sabadell. Els agents policials han publicat al seu compte de Twitter la fotografia del motorista juntament amb el missatge: «Dimarts passat es va detectar un motorista circulant a 169 km/h per la Gran Via de Sabadell, on la velocitat està limitada a 50 km/h. Es va denunciar penalment».

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

La Policia Municipal de Sabadell també ha volgut recordar que circular a tanta velocitat suposa un enorme perill pels ciutadans i pel propi motorista, i ha demanat als conductors que tinguin sempre en compte la seguretat viària: «No posis en perill la teva vida ni la dels altres», afirmaven.

Atropellada per un microbús a Sabadell

Una dona ha estat atropellada per un microbús, aquest passat dimarts, 5 de març, a la ciutat vallesana de Sabadell. La víctima, de 72 anys, creuava en el moment dels fets un pas de vianants, que justament està regulat per un semàfor

La Policia Municipal informa que tant la vianant com el vehicle estaven respectant els senyals de trànsit, però es tracta d’un gir a l’esquerra i, aparentment segons les fonts, la dona hauria quedat a l’angle mort del retrovisor del vehicle i el conductor no l’hauria vist.

L'accident va produir-se concretament a les 13.05 hores, al carrer La Palma amb el carrer Tenerife, al barri de Merinals. Dues ambulàncies del Servei d'Emergències (SEM) i una unitat de Policia Municipal van intervenir en l'accident. La dona, ferida de gravetat, va ser traslladada a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell.


Comentaris

envia el comentari