Catalunya Diari

Clausuren al Pla d’Urgell 3 actes on s'incomplien les mesures de prevenció

En una de les festes van aixecar 8 actes per reunir-se més de 6 persones i no portar mascareta

La sirena d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra encesa
Els Mossos d'Esquadra clausuren al Pla d’Urgell tres actes on s'incomplien les mesures de prevenció sanitàries | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han clausurat els darrers dies tres esdeveniments al Pla d'Urgell on s'incomplia la normativa sanitària decretada per contenir la Covid-19 i han aixecat 29 actes per no respectar les mesures sanitàries.

El passat 24 d'octubre, a les 0:36h, es va detectar una festa privada en un domicili de Torregrossa on participaven persones de diversos grups familiars. Es van aixecar 8 actes per reunir-se més de 6 persones i no portar mascareta. El 25 d'octubre, pels volts de les 01.15 hores, es va sorprendre en un descampat, entre Palau d'Anglesola i Bell-lloc, un grup de joves amb equips de música en els vehicles, un focus i una màquina de fum. En aquest cas, es van aixecar 14 actes per infracció de la normativa sanitària, per consum d'alcohol a la via pública, per no portar mascareta i reunir-se més de 6 persones.

La darrera actuació es va produir ahir, a les 16.15 hores, en una zona situada al Parc de les Olors de Linyola. Una dotació policial va sorprendre un grup de persones fent una barbacoa sense respectar les distàncies, menjant i consumint alcohol. Davant d'aquests fets es van aixecar 7 actes per incompliment de la normativa sanitària.

La Urbana de Lleida interposa 2.300 denúncies des de l'inici de la pandèmia 

La Guàrdia Urbana de Lleida ha interposat un total de 2.337 denúncies i ha controlat 21.593 vehicles, des de l'inici de la primera declaració de l'estat d'alarma per la Covid-19, al març, i fins a la nit d'aquest dimarts. La gran majoria de les denúncies corresponen al període inicial de l'estat d'alarma (del 14 de març al 20 de juny), quan es van aixecar 2.053 actes, la majoria per incidents amb persones. La tipologia de les denúncies és variada i inclou incomplir l'obligació d'ús de la mascareta (144 actes des de primers de juliol fins ara), infraccions de les restriccions als locals, a la instal·lació de vetlladors, per no respectar la distància interpersonal, celebrar reunions o festes o reunir-se més persones de les permeses, entre altres.


Comentaris

envia el comentari