Catalunya Diari

Els Mossos d'Esquadra alerten d'un nou mètode que utilitzen els lladres per robar aquest estiu

Es tracta d'una tàctica en què els lladres posen tires de plàstic a la porta de les cases, i així veuen si el domicili està buit o no

Les tires poden ser de plàstic o de paper | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra expliquen el nou mètode que fan servir els lladres per robar, que consisteix a posar tires de paper o de plàstic a les portes dels domicilis i així saber si es troben buits o no. Una tàctica que es realitza posant aquest senyal a les portes de les cases, i si els ocupants estan fora de viatge i després d'unes hores la tira segueix a la porta, els lladres saben que poden entrar a robar sense perill. Per contra, si els seus ocupants estan al domicili, quan obrin la porta la tira caurà i per tant els lladres no trobaran el marcador a la porta, i sabran que no podran entrar a robar.

La policia nacional ha realitzat un vídeo per tal d'explicar a la població el nou mètode. Demanen que en cas de detectar el plàstic o el paper, sigui prop del domicili o al dels veïns, es retiri el plàstic i es truqui immediatament al 112 per avisar de la situació. El vídeo es pot veure a continuació.


Comentaris

envia el comentari