Catalunya Diari

Els Mossos d'Esquadra busquen un home de 35 desaparegut a Lleida

La família ha denunciat aquesta setmana la seva desaparició

Imatge de Miguel Alejandro Martínez Alfonso, el jove desaparegut a Lleida.
Imatge de Miguel Alejandro Martínez Alfonso, el jove desaparegut a Lleida. | LleidaDiari.cat

Els Mossos d'Esquadra busquen a Miguel Alejandro Martínez Alfonso, un home de 35 anys, desaparegut des de fa uns dies. La seva família ha denunciat aquesta setmana la seva desaparició i la policia catalana ha activat un dispositiu per localitzar-lo. Els familiars han alertat que el noi pateix una malaltia mental i necessita prendre's la medicació.

Cal recordar que aquest home va ser detingut al 2016 a Lleida acusat d'assassinar un metge a la Zona Alta de la ciutat i d'intentar matar un agent retirat de la Guàrdia Civil. Al setembre del 2016, però, va quedar en llibertat per falta de proves. El jutge va prendre aquesta decisió després de rebre un segon informe de la Unitat Científica dels Mossos d'Esquadra en què es recollia que no s'havien trobat mostres de sang ni ADN analitzable als ganivets comissats a l'acusat.

En relació a aquesta persona, aquest divendres ha començat a compartir-se per whatsapp el següent missatge: «Atenció! No és broma! Esquizofrènic i amb idees paranoides... exreclús de la presó de Lleida. Fugat de l'hospital provincial... Volte per Lleida, és perillós! Acusat d'assassinat i alliberat per falta de proves». Un text que ha aixecat la veu d'alarma entre a població lleidatana, però que segons han confirmat fonts dels Mossos d'Esquadra a LleidaDiari.cat aquesta persona «no està fugada». Segons expliquen, el jove no té res pendent amb la justícia i per això es troba en llibertat.


Comentaris

envia el comentari