Catalunya Diari

Els mossos investiguen un cas d'atac sexual a una jove de Lleida

La jove, que segons la policia ha denunciat els fets, ha explicat tot el que va patir en un vídeo penjat a Youtube

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per identificar el suposat autor d'un atac sexual a una jove de Lleida. La jove, que ha denunciat els fets a la policia, ha penjat un vídeo a Youtube on explica tot el que va viure la nit de dimecres. En el relat assenyala que «havia baixat a llençar la brossa» quan va veure un home que després es va apropar a ella i que es va situar primer al seu darrere i després al seu davant. 

La noia explica que l'home li va fer tocaments i després va marxar. En el vídeo també explica que es va dirigir als serveis d'Urgències i que també que ha denunciat els fets. La jove també explica que va pujar a casa per trucar als seus pares que van avisar una ambulància. Després va ser atesa pels serveis d'Urgències i va posar la denúncia. En aquest sentit, demana que es denunciïn aquests casos, tot i que assegura que «ella no se sent millor després de fer-ho».

El dany psicològic és el pitjor, assegura la víctima

En repetides ocasions al vídeo detalla que «el dany psicològic és el pitjor». La noia relata que l'home portava una gorra i un buff i que en aquell moment «no em vaig trobar ningú més al carrer». El vídeo, titulat «abús sexual", té més 18.800 visualitzacions i té l'objectiu, segons la jove, de «difondre's» i que es «prengui consciència».

Els fets va tenir lloc al barri de Balàfia de Lleida i, tal com explica la noia al vídeo, en aquell moment no hi havia ningú pel carrer ni a l'escala de veïns. Les imatges són realment dures, ja que la noia se sincera davant la càmera i explica els fets tal com van passar i, al final del relat del succés, incorpora un vídeo que es va gravar ella mateixa una hora després de l'agressió sexual.


Comentaris

envia el comentari