Catalunya Diari

Troben el cos sense vida del bebè que van llançar al Besòs

Els Mossos ho han confirmat a través del seu compte de Twitter
Bombers buscant al riu Besòs
Troben el cos sense vida del bebè que van llançar al Besòs | Bombers

Els Mossos d'Esquadra han trobat el cos sense vida del bebè que van llançar al riu Besòs. Així mateix ho ha comunicat el mateix cos a través del seu compte de Twitter, on han explicat que en breus finalitzarà el dispositiu de cerca que tenia com a objectiu localitzar el petit.

 

 

Uns pares menors i un embaràs no desitjat

Durant el dia d'ahir, va transcendir que la mare del petit era una jove de 13 anys que va donar a llum aquest mateix dilluns, mentre que el pare en tenia 16. A més, la parella hauria mantingut l'embaràs en secret i la noia hauria tingut el bebè en un hotel. En aquest sentit, quan el petit va néixer els progenitors van acordar desfer-se d'ell, i en un primer moment el pare va intentar enterrar el petit però, segons diversos testimonis, va decidir entrar al Besòs amb ell i deixar-lo dins l'aigua.

 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Però no només això, i és que tal com es va fer públic, cap dels seus familiars més propers coneixia la situació per la qual estaven passant els dos joves menors d'edat. Segons sembla, el dilluns 23 de setembre els joves van reservar una habitació d'hotel on la noia va donar llum a l'infant. 

 

L'endemà dimarts, el pare es va dirigir al riu Besòs on va abandonar al nadó, acabat de néixer, dins l'aigua. Després de llençar-lo i amb la roba amarada es va dirigir al bar La Catalana on va assegurar que acabava de ser víctima d'un robatori violent, que li havien pres una motxilla i que el buscaven per matar-lo, segons va relatar un testimoni

 

 

  

 També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari