Catalunya Diari

Els Mossos troben dos cadàvers al pantà de Susqueda

Encara no s'ha confirmat que es tracti del Marc i la Paula, desapareguts fa un mes
Imatge de l'operatiu al pantà de Susqueda.
Imatge de l'operatiu al pantà de Susqueda. | Cedida

 

Els Mossos d'Esquadra han trobat aquest matí dos cadàvers a la zona del pantà de Susqueda. Les primeres hipòtesis apunten que es podria tractar de la parella de 23 i 24 anys desapareguts fa un mes a la zona, però encara no està confirmat. Concretament, el Marc i la Paula desapareixien el passat dijous 24 d’agost, pels voltants del Pantà de Susqueda. Suposadament, la intenció de la parella era la de fer una excursió amb caiac per la zona, però l'última notícia que se'n va tenir d'ells va ser quan van entrar en un restaurant al municipi d'Amer per comprar aigua.

 

La imatge que els Mossos han compartit dels joves desapareguts a Susqueda
L'última imatge que es té del Marc i la Paula. | Cedida

 

Les poques pistes que es tenien fins ara, apuntaven amb força a l'homicidi. Els investigadors continuen pensant que algú va enfonsar deliberadament tant el cotxe com el caiac, ja que en els dos casos es van trobar pedres de gran dimensió a l'interior. Tot i aquest intent de fer desaparèixer l’embarcació, aquesta va tornar a surar, ja que no l’havien arribat a foradar. A més, el vehicle es va enfonsar en una zona de difícil accés, fins i tot per a un cotxe preparat com un tot terreny, i per això es va descartar un possible accident o un suïcidi. Dins el cotxe es van trobar roba i objectes personals de la parella que deixaven clar que planejaven una acampada. A més, els seients del darrere estaven abatuts, ja que pensaven passar la nit allà com ja havien fet en altres ocasions, el que encara descartava més el suïcidi.

 

Els Mossos d'Esquadra i els Bombers al pantà de Susqueda
Els Mossos d'Esquadra i els Bombers al pantà de Susqueda | Cedida

 

A tot això es va sumar la declaració d'un testimoni que assegurava que, la mateixa tarda de la desaparició del Marc i la Paula, va sentir trets a la zona. També es van trobar unes gotes de sang sobre unes pedres properes al pantà, tot i que el laboratori de la Policia Científica va determinar que eren d'animal. A més ahir, 'La Vanguardia', revelava un altre punt clau de la investigació: els telèfons dels joves. Els mòbils van perdre la senyal poc després de sortir de la Parada de Pasteral, el restaurant on van ser vistos per últim cop. Des d'aquest local fins al punt del pantà on es va trobar el cotxe hi ha una distància de 10 quilòmetres. Tot i que en aquest punt hi ha poca cobertura, els telèfons van perdre la senyal molt abans, el que deixa una gran incògnita. Seguirà ampliació.Comentaris

envia el comentari