Catalunya Diari

Multa de 9.800 euros per inventar-se l'ofegament de la seva dona a Lleida

Es van activar tres dotacions de bombers i un helicòpter pel rescat d'una persona que estava al seu lloc de feina

El Departament d'Interior ha multat l'home que es va inventar l'ofegament de la seva dona al riu a Torres de Segre (Segrià) i va mobilitzar els serveis d'emergència per al rescat. Segons han avançat diversos mitjans, el 24 d'abril del 2018 l'home va trucar al 112 per informar que havia vist caure una dona al riu. Un cop els serveis d'emergència van arribar al lloc, l'home va concretar que era la seva parella i que dues persones més s'hi havien llençat per provar de rescatar-la. Els bombers hi van destinar tres dotacions, dotze efectius i fins i tot un helicòpter.

Els Mossos d'Esquadra van comprovar que la dona era al seu lloc de treball i per aquest motiu, l'home haurà de fer front als 9.866 euros que va costar el rescat. És el segon cobrament de rescats que es notifica a la demarcació de Lleida. El primer va ser en rescat d'un vehicle que travessava el riu Segre a la partida de Rufea, a Lleida el 13 de maig del 2013. En aquell cas, l'import va ser de 988,4 però en no abonar-se durant el període voluntari s'hi va sumar un recàrrec fins als 1.229,3 euros.

El cobrament dels rescats s'activen si es donen en zones assenyalades com a perilloses o d'accés prohibit, si les persones rescatades o salvades no duien l'equipament adequat per a la pràctica de l'activitat o si la persona que sol·licita el servei ho fa sense motius objectivament justificats. 

Violència de gènere a Lleida

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar aquest dimarts a les 21.20 hores del vespre al carrer Anselm Clavé de Lleida en rebre un avís que s’estava produint una baralla a l’interior d’una habitatge. Els agents van trobar a l'escala de l'immoble una dona que estava atemorida i plorant, manifestant que arran d’una discussió amb la seva exparella aquest l’havia començat a agredir i que havia marxat del domicili corrent amb el seu fill menor per tal d’evitar que tornés a ser agredida.

Així mateix, els agents van observar que la dona presentava lesions i inflamació al llavi i cara, i es va acompanyar a un centre sanitari per ser atesa per les lesions sofertes i posteriorment a la prefectura per efectuar la denúncia dels fets. Els agents es van dirigir a la habitatge i es van entrevistar amb l’agressor, un jove de 25 anys, nascut a Colòmbia i veí de Lleida, que va manifestar que havia discutit amb la víctima. Davant aquests fets, els agents van detenir a G.A.L.S., com a presumpte autor d’un delicte de maltractament en l’àmbit de la llar, i van iniciar les diligències judicials adients.


Comentaris

envia el comentari