Catalunya Diari

Talls de trànsit a l'N-II per obres

L’actuació consistirà a repintar tota la travessia urbana i en ordenar tres encreuaments per facilitar girs a l’esquerra amb seguretat

Imatge de la carretera N-II al seu pas per Mollerussa, el dia 10 de juliol de 2020.
Imatge de la carretera N-II al seu pas per Mollerussa. | LleidaDiari.cat

Part del tram urbà de l'N-II al seu pas per Mollerussa estarà tallat a la circulació els pròxims dilluns i dimarts a causa de les obres de millora previstes per millorar la mobilitat i garantir la seguretat en aquesta travessia. Per aquest motiu, la Policia Local en coordinació amb els Serveis Territorials de Carreteres ja han establert el pla de mobilitat per aquests dos dies i els desviaments estaran degudament senyalitzats. Així dilluns romandrà tallat el tram que va des del carrer de Domènec Cardenal fins a l’avinguda de la Generalitat, mentre que dimarts es tallarà des d’aquest punt i fins a l’avinguda de Catalunya.
 
 

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 
 
L’actuació, que executa el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat amb un pressupost de 40.000 euros i que estava prevista dur a terme el mes de març, consistirà en repintar tota la travessia urbana de l'N-II i en ordenar tres encreuaments en concret com són els del carrers del Palau i President Macià i el de la Ronda de Sant Pere amb la definició de trams de carril central d’espera per facilitar els girs a l’esquerra en condicions adequades de seguretat. També es millorarà la rugositat i l’adherència del ferm per reforçar la senyalització en aquests trams. 

Comentaris

envia el comentari