Catalunya Diari

Mor un nen de 3 anys ennuegat quan menjava el raïm de Cap d’Any a Astúries

El menor va arribar a l’hospital sense respiració ni pols

Mor un nen de 3 anys ennuegat quan menjava el raïm de Cap d’Any a Astúries
Mor un nen de 3 anys ennuegat quan menjava el raïm de Cap d’Any a Astúries | CatalunyaDiari.cat

Un nen de 3 anys ha perdut la vida la nit de Cap d’Any a la ciutat de Gijón, a Astúries, en ennuegar-se mentre menjava un dels 12 tradicionals raïms per acomiadar l’any. Els fets han tingut lloc al domicili familiar durant la celebració de l’inici del 2019.

Mor un nen ennuegat amb raïm de Cap d’Any

Els pares, d’origen equatorià, van alertar ràpidament a la Policia Local després dels esforços per intentar estabilitzar al nen petit que s’havia ennuegat amb un raïm. El menor va ser ràpidament traslladat fins a l’Hospital de Jove.

Malauradament, quan el nen de 3 anys va arribar al centre hospitalari no respirava ni tenia pols. Tot i els esforços dels facultatius durant una hora amb maniobres de reanimació, no es va poder fer res per salvar-li la vida al menor asturià, i finalment només van poder confirmar la seva mort.

Imatge d'arxiu dels vehicles del SEM.
Imatge d'arxiu dels vehicles del SEM. | CatalunyaDiari.cat

 

Mort accidental al Bages

Una mort accidental a finals del 2018 que se suma a una altra del municipi de Navàs, a la comarca del Bages, on un home va perdre la vida en un atropellament quan un cotxe sortia d’un garatge.

Els tràgics fets van tenir lloc al voltant de les cinc de la tarda del passat 24 de desembre al carrer de Castelladral de Navàs. La víctima de 73 anys, va sortir a passejar pels carrers com feia habitualment.

En un moment donat, l’home va ser envestit per un cotxe que acaba de sortir del garatge d’una casa unifamiliar. Tot i que no va ser un gran cop, l’home gran va perdre l’equilibri i va caure a terra colpejant-se contra la vorera, impacte que li va causar la mort. 

L'equip de professionals mèdics van realitzar-li maniobres de reanimació a l'home, però no es va aconseguir fer res per salvar-li la vida.


Comentaris

envia el comentari